Aleksandra Subotić ovog je vikenda otišla u beogradsku kliniku na operaciju uklanjanja silikona s dojke, jer joj je očito dosadilo, što joj je uzrokovalo puno problema.

Odlučila je sve to smanjiti i olakšati sebi život. Također ih se željela riješiti jer se podvrgla toj estetskoj operaciji zbog Davida, koji joj je bio previše važan. Sad kad više nisu zajedno, ne želi da ga ništa veže ili nalikuje na njega.

Činilo se da je operacija bila rutinska i laka, a sve je dobro prošlo jer se Aleksandra nakon samo nekoliko sati pojavila na svom Instagram profilu.

“Kao nova, ženska i pol, Nova JA izdržala sam sve jakooooooooooooooooo loše, i hvala bogu da sam sada nova, poput neke jače upale mišića, mislim da će rezultati biti sjajni, vidjet ćete kako izgledam sada kad puknem. Hvala svima koji brinu i raspituju se o mom zdravlju.”

Evo kako ona sada izgleda:

O svojoj novoj ljubavi kaže, „Imam novog dečka. Istina je da ko sagorijeva mlijeko i puše jogurt, tako je to. Cijelo se vrijeme bojim, pretpostavljam da je bolje biti oprezan, a ne više se kopati, ali šta ako učinim neku glupost? Zove se Peter, zovem ga ja Peca, ima više od 20 godina od mene, a ljubav ne poznaje granice. To je ljudima čudno, ali David je bio moj najmlađi momak kojeg sam imala, pa mi je stvorio kaos.

To je još puno bolje, idemo iz dana u dan i vidimo hoće li uspjeti.

Izvor: Balkanlifetoday.info

Preporučujemo