Ako znate ovaj fazon onda vam nikada neće trebati senzor: Parkiranje u rikverc – Pozitiv Media

Ako znate ovaj fazon onda vam nikada neće trebati senzor: Parkiranje u rikverc

Otvramo vam jednu stvarno zanimljivu tematiku, koja mnogim ljudima danas predstavlja veći  problema.u pitnju je patkiranje auta, koje još uvjek predstavlja problem kod većine vas, te uvijek ili ponekad imaju problema sa tim segmentom vođenja.

Tehnologija uznapreduje, čak i previše, a tako su i napravili olakšanje za ljude koji ne znaju da se parkiraju,ovoga puta vam donosimo jednu jako pametnu i laganu olakšicu. Ljudi najviše padaju na parkiranju, kretanje pod ručnom kočnicom, taj segment je svima uvijek najteži, bar za početnike. Parking senzore imaju novija auta koja su mnogo skupa, i koja ima rijetko bilo ko. Svako od vas ih može ugradirti u svoj auto ali ni to vam nije jeftino, na vama je da se sami snalazite.


U novom članku smo vam spremilii jedan trik kako da se na najjednostavniji način parkirate, i mislimo da će vamto pomoći u narednoj vožnji. Neće vam biti potreban senzor za parkiranje a kada isprobate ovaj metod nećeteviš pomisliti da vam je potrebno nešto drugo.Kada ga primjenite na svoje auto onda možete spriječiti mnoge sudare ili oštećivanje vašeg auta, tako da će vam dosta biti od pomoći. Isto pravilo sa ovim jeftinim senzorom vam može važiti da ga stavite naprijed, što također nije nimalo loša zamisao.

Pogledajte video tek  onda će vam sve biti sve jasno, montirajte ga i vi na svoje auto pa ćete ostati oduševljeni, bit ćete jednostavno preporođeni. Trik je zapravo u tome da ćete staviti samo napuhan balon na vaš zadnji dio auta. Kada se budete kretali automobilom unazad onda kada dođete do granice kada treba zaustaviti vozilo, balon će puknuti, ovaj trik vam na dnevnoj bazi treba 0,20 troška.Uspješno zar ne?

Izvor : Dobar Dan.info

Leave a Reply