Zdravlje

AKO ŽELITE IMATI DEČAKA ILI DEVOJČICU OBAVEZNO PRATITE OVIH 7 PRAVILA – Inače ćete završiti sa POGREŠNIM REZULTATOM

Za svaku osobu je bitno postati budući roditelj, i s toga je najbitnije roditi dijete, naročito da to dijete bude zdravo i normalno.

Isto tako je bitno hoće li to na kraju ispasti kao dječak ili kao djevojčica, jer ta vaša odluka onda odlučuje čitav dalji tok života.

Svi naravno sa ogromnim nestrpljenjem čekamo pregled na kojem se može odrediti spol djeteta. Da li ste znali da su istraživači definisali 7 načina kako da na kraju dobijete dječaka ili pak djevočicu šta vam se više sviđa.

1.Hrana koju volite jesti

Ukoliko kada zatrudnite stalno jedete slatko i jako zaslađenu hranu onda ćete na kraju roditi djevojčicu. Ukoliko pak jedete više slanu i začinjenu hranu onda vas očekuje dječak.

2. Jutarnje mučnine

Da biste na kraju dobile dječaka potrebno je da nemate jake i mnogo česte jutarnje mučnine, a ukoliko pak riješite da želite imati djevojčicu pripremite se da konstantno visite iznad wc šolje. Pa vi birajte šta je bolje.

3. Oblik stomaka

Ako želite imati dječaka onda ćete morati da imate nisko svoj trudnički stomak. I obrnuto – ako želite imati djevojčicu onda će vam stomak morati biti mnogo viši.

4. Otkucaji srca

Ako želite dječaka onda u 7, sedmici trudnoće morate osjetiti otkucaje srca da su ispod 140 u minuti. AKo je pak preko 140 u minuti onda ćete roditi djevojčicu.

5. Prištići

Ako imate tokom trudnoće jako puno prištića i užasno loš ten onda ćete roditi djevojčicu.

6. Veličina grudi

Rodit ćete kćerku ukoliko vam lijeva dojka veća od desne, odnosno desna manja od lijeve, Ako je slučaj obrnut znači da ćete da dobijete dječaka.

7. Miris bijelog luka

Nakon što pojedete bijeli luk, a onda se osjetite na taj miris znači rodit ćete dječaka, inače ako nema mirisa onda vas čeka djevojčica.