Osobe koje varaju svoje partnere obično to pokušavaju prikriti na sve moguće načine, ali ima tu nekih sitnica koje bi ih mogle izdati i o kojima gotovo nikada ne razmišljaju.

Jedna od tih stvari mogla bi biti navika isključivanja zaslona telefona ili stavljanje telefona ekranom ka dole kad osoba ostavi telefon na stolu, pogotovo ako to ranije nije bio slučaj. To je istaknula stručnjakinja za terapiju parova Melissa Ferrari, koja savjetuje da se partner treba suočiti s tim i otvoreno ga se pitati zašto to radi. Iako je ovo neka vrsta “glupe” sitnice, vjerujte nam, da to puno znači.

“Mobitel koji osoba iznenada počinje okretati zaslonom ka dole, ili isključivati ga mogao bi ukazivati ​​na to da ta osoba nešto krije. Ako vaš partner isključi tonove na svom mobitelu i isključi zaslon, vjerovatno ste već propustili neke znakove, jer možda niste osvrnuli pažnju. Jedan od grandioznijih znakova je ako primijetite da vaš partner često nema raspoloženja i ne pokazuje gotovo nikakvo zanimanje za vas”, britanski časopis The Sun prenosi njezino objašnjenje.

Sumnju može izazvati i činjenica da vaš partner odjednom želi učiniti više stvari bez vas ili se odjednom počne brinuti zbog svog izgleda, što se ranije nije nikada dešavalo, a uobičajeni znak nevolje je ako pokaže nezainteresiranost za vas i spavaću sobu, onda je to ogroman problem.

Morate obratiti pažnju na sitnice jer one stvarno puno znače, ponašanje vašeg partnera prema vama nije jedino na šta morate obratiti pažnju.

Preporučujemo