OVAN

POSAO: Pred vama je dosta težak dan. Nije preporučljivo da sada potpisujete bilo šta jer to može biti greška. Najbolje bi bilo da za sada nemate veća očekivanja od svog posla.

LJUBAV: Osjećate da se pojavilo veliko zahlađenje između vas i voljene osobe, ali to je normalno. Niste zadovoljni situacijom koja postoji i želite promjeniti. Postoji velika vjerovatnoća da planirate da ubrzo izađete iz te veze u nekom skorijem periodu.

ZDRAVLJE: Preporuka je da posjetite vašeg ljekara za svaki slučaj, i da se pazite. Moguće je da ćete na ovom polju imati neke probleme, pput prehlade, pada imuniteta. Nastupa faza u kojoj ćete biti veoma osjetljivi.

DJEVICA

POSAO: Troškovi su ispred vas i prolazna finansijska kriza bi mogla da zavlada, pa budite oprezni.

LJUBAV: Imate utisak da pored partnera ne dobijate sve ono što vam je potrebno, želite više. Iako postoji materijalna sigurnost, emocije vam nedostaju i niste spremni da ostanete sa njim još neki period.

ZDRAVLJE: Pazite na štitnu žlijezdu koja bi mogla da vam stvara određene probleme na polju zdravlja. Moguće je da ćete imati promjenljivo stanje kada su u pitanju vaši hormoni.

STRIJELAC

POSAO: Pred vama je faza u kojoj možete da dobijete mnogo više obaveza nego što ste očekivali. Važno je da se potrudite da ipak sve stignete na vrrijeme.

LJUBAV: Voljena osoba mješa nekoga od prijatelja u vašu vezu i to vam se ne dopada uopšte. Pokušavate uporno da stanete nekako svemu tome na kraj i dajete samim time sve od sebe da zadržite svog partnera.

ZDRAVLJE: Zglobovi su vam osjetljivi i previše.

Preporučujemo
Loading..