Koronavirus i trenutna pandemija pokosili su čitav svijet i dosta ljudi sada se bori protiv najveće katastrofe u historiji čovječanstva.

Tu naravno, najprije, mislimo na medicinske radnike, političare, policiju, vatrogasce, naučnike koji se svim silama trude da spase što je više života. Zbog svega toga što su primorani da rade oni su odvojeni nekoliko sedmica, pa eto i mjeseci od svojih porodica, što im svakako najteže pada.

Ozge Kocak je medicinska setra koja radi u jednoj poliklinici koja je sada specijalizovana za koronavirus. Ona je pored toga i majka koja je morala na nekoliko sedmica ostaviti svoju kćerku da bi mogla raditi svoj posao i ne rizikovati da prenese zarazu na svoje dijete i ostatak porodice. Kada su je pitali da li želi da joj dovedu porodicu u posjetu u bolnicu, ona je rekla da ne želi jer bi to bio neopisiv grijeh zbog čega bi gorjela u paklu.

Međutim, kada je situacija malo splasnula i kada je Ozge bilo dopušteno da se vrati, ona je odlučila iznenaditi svoju kćerku koja se tada vozila biciklom. Na video snimku ispod možete vidjeti kako je izgledala reakcija djevojčice kada je nakon dužeg vremena ugledala svoju majku.

Oyku, njena kćerka je bila kod svoje bake i djeda dok je njena majka radila, a njen otac je bio u karantini obzirom da radi u staračkom domu. Ozge je kasnije rekla kako je to bio neopisiv osjećaj sreće kada je konačno ugledala svoju kćerku, prišla joj i zagrlila je.