Ovaj naš Balkan je uistinu idealno mjesto za sve sujevjerne. Nepostoji država na ovom području gdje stanovnici ne vjeruju u crnu magiju, sihire, predviđanja i sve ono što dolazi sa tamne strane kosmosa.

Mnogi troše ogroman novac da slušaju blebetanja, pardon predviđanja, raznih proročica i gatara koje navodno otkrivaju vašu budućnost, ali za visoku cijenu. Postoje naravno i oni koje vjeruju u zle duhove, džinove ili utvare. Šta je od svega toga stvarno istina, i kako sebi možete stvarno da pomognete, kazat ćemo vam u ovom današnjem tekstu.

Često nam se događaju neke itekako loše stvari u našem životu, zbog čega počnemo neminovno da vjerujemo da je na nas neko bacio čari, da smo nagrajsali ili da su na nas bačeni sihri. Kako to možete da znate? Kako to da otkrijete? Jeste li se možda ikad to zapitali? Vjerovali ili ne, najlakši i najefikasniji način da to uradite je jedna obična čaša vode.

Lako se može desiti da se nekoliko loših odnosno negativnih energija isprepliće oko vašeg doma ili prolazi kroz vaš dom. Jeste li kada razmišljali o tome? Postoji velika vjerovatnoća da takva negativna i loša energija može vrlo vjerovatno uticati na osobu u svakom mogućem segmentu (utiče na psihu, zdravlje, tijelo, sreću). Ali za vas imamo rješenje.

Uzmite jednu običnu čašu i naspite u nju vodu. Ostavite potom tu čašu u sobi gdje se najviše loše osjećate. Ako voda kroz određen broj sati sama od sebe postane mutna ili se u njoj pojave mjehurići ili neki balončići onda je to znak da u sobi postoji negativna energija.

Preporučujemo