Novo

AKO ME VETAR ŽIVOTA ODNESE: Jovana Jeremić peva UŽIVO, Tviter izgoreo – “Ljudi, je l’ ovo stvarno ili se neko zeza?!” PA OVO JE HIT!

Svima poznata Jovana Jeremić je neko ko uvijek zna da na sebe skrene pažnju a svi je znamo i preko Hepi televizije na kojoj je radila kao voditeljica oko 10 godina, a to svakako nije malo. Kako nam je to svima poznato ona je dala otkaz jer želi da se posveti porodici koju je kako kaže zapostavila zbog posla, ali se posle razvela i ostala sa kćerkom. Sada ona radi na Pink televiziji gdje vodi jutranji program vikendom, koji je mnogo gledan.

Jovana je inače neko ko u javnosti i nije omiljena ličnost, ali voditeljka za to ne mari, a u nekoliki navrata je čak rekla da joj to godi i da joj daje dodatnu motivaciju da bude još bolja. Isto tako ona se za svako novo izdanje jutarnjeg programa trudi da izgleda drugačije, i skoro svaki put zbog svog odjevnog odabira ona postane tema o kojoj se komentariše, kako na društvenim mrežama, tako isto i u javnosti.

Naime, mi vam u nastavku donosimo jednu novost kada je ona u pitanju, i iako smo do sada i nekoliko puta pomislili kako ona ne može dalje, ona nas jednostavno razuvjeri i pokaže drugačije, pa je tako bilo i sada. Naime, sada je na društvenoj mreži Tviter osvanuo video snimak na kojem je Jovana koja pjeva. Ona je gostovala u jednoj emisiji u kojoj je čak i zapjevala, a odabrala je Cecinu pjesmu “Neću dugo”. Zbog njenog pjevanja su pojedini tviteraši pisali “nemoj dugo!”, dok je jedan tviteraš upitao “da li to ona stvarno peva ili je neko nasnimio glas preko njenog kako bi je zezao”. Pogledajte i sami…