Za danas smo vam pripremili vrlo zanimljivu priču, a radi se o datumu vašeg rođenja. Svi vi volite takve članke, pa danas idemo s jednom od njih.

Vaš datum može imati neko posebno značenje, čak i ako ga uopće ne znate, niste ni svjesni toga. Neki specifični datumi rođenja su zapravo posebni i imaju vrlo važnu ulogu. To su brojevi kao što su 10, 22, 30, 11, 20. U ranijim vremenima i prošlim vremenima postojala je konfuzija, a u numerologiji je broj rođenja zapravo broj znamenki svih datuma rođenja. izračunati to, na jednostavan i jednostavan način:

Ako ste rođeni 26.4. godine 1960. onda ćete sastaviti svaki broj koji je u tom datumu vašeg rođenja, vrlo jednostavno, što bi bilo 2 + 6 + 4 + 1 + 9 + 6 + 0 = 28 = 2 + 8 = 10 = 1 + 0 = 1 što bi značilo da je broj datuma rođenja 1.

U slučaju da kada uzmete brojeve datuma rođenja i dobijete brojeve 11 i 22, nećete ga spustiti na jednu znamenku, nego ih ostaviti onakvu kakva je.

Važnost brojeva 22 i 11 te također 33, 44 može se objasniti dvostrukom brojkom, što je važnije od cijele ove priče, koja će dati posebnu moć ljudima. Ovi brojevi su posebni i vrlo sretni, a što se njih tiče, onda morate znati da su različite energije simbolizirane tim brojevima.

Vi ste vizionar ili učitelj, mirotvorac – 11/2

Broj 11 pokušava uravnotežiti mušku i žensku energiju kako bi postigao ideal i vrlo lijepu ravnotežu, a da bi to učinio, potrebna je moć, to je integritet i nježnost.

Snaga ovog broja dolazi od velike intuicije, ali ponekad može biti nesigurna i vrlo nervozna da bi to povjerovala. Predstavlja pročišćavanje s onim što jest i živite časno tijekom ove priče, što je veliki rezultat za sretne rođendanske brojeve

Preporučujemo
Loading..