Za vas smo danas pripremili vrlo zanimljivu priču, koja se odnosi na vaš datum rođenja. Svi volite ovakve članke čitati, tako da danas idemo sa jednim od njih.

Vaš datum može da ima neko posebno značenje, čak iako to možda uopšte ne znate, toga niste ni svjesni. Neki određeni datumi rođenja su zapravo posebni i igraju izuzetno bitnu ulogu. To su brojevi poput 10, 22, 30, 11, 20. U ranijim i prošlim vremenima je postojala velika konfuzija, a u numerologiji je datum rođenja ustvari zbir cifara svih datuma rođenja i to izračunati na jednostavan i direktan način:

Ako ste, recimo, rođeni 26.4. 1960. godine onda ćete sastaviti bilo koji broj koji je na taj datum vašeg rođenja veoma jednostavan, a to bi bilo 2 + 6 + 4 + 1 + 9 + 6 + 0 = 28 = 2 + 8 = 10 = 1 + 0 = 1 koji značilo bi da je datum rođenja 1.

Ako eventualno uzmete datum rođenja i dobijete brojeve 11 i 22, nećete ga spustiti na jednocifrenu vrednost, već ćete ih ostaviti onakvima kakvi jesu.

Važnost brojeva 22 i 11, a takođe i 33, 44 može se opisati dvocifrenom cifrom, što je bitnije od čitave ove priče, koja će ljudima dati posebnu moć. Ovi brojevi su posebni i veoma srećni. Kada su oni u pitanju, morate znati da se ovim brojevima simbolišu različite energije.

Vi ste vizionar ili učitelj, mirotvorac – 11/22

Broj 11 pokušava izbalansirati mušku i žensku energiju kako bi se postigla idealna i veoma prijatna ravnoteža, a da bi to postigap, potrebna mu je snaga, to je integritet i nježnost.

Moć ovog broja dolazi iz velike intuicije, ali ponekad može biti neizvjesno i vrlo nervozno u to vjerovati. Predstavlja pročišćenje onim što jeste i živite časno kroz ovu priču, odličan rezultat za brojeve srećnih rođendana

Preporučujemo