Savjeti

AKO IMATE MIŠEVE I ŠTAKORE, stavite OVO blizu kuće, bežaće glavom bez obzira – SAMO OD OVOGA IMAJU VELIKI STRAH (FOTO)

Danas ćemo da govorimo o vrlo interesantnoj temi, ali donijet ćemo i nekoliko savjeta kako se riješiti jednog od definitivno najgorih uljeza, s kojim se bori veliki broj ljudi, a to je posebno uočljivo u ovo doba godine.

To je, naravno, miš koji je u stanju nanijeti toliko štete i zavući se bukvalno posvuda, a to su najčešće mjesta na kojima ima dosta hrane, spremišta, garaža i slično. Uz to, vrlo su opasni jer sa sobom uvijek nose razne infekcije, pa nemojte ni jesti hranu koju su započeli grickati jer možete vrlo lako ugroziti svoje zdravlje.

U većini slučajeva mogu se naći u kućama, jer svaka kuća ima dvorište, logično je odakle dolaze. Osim u kućama, mogu se naći i u stanovima jer kroz kanalizaciju mogu doći do zahoda i izaći onda iz zahoda. Kako da se toga riješite. Kao što smo već rekli, u ovom članku donosimo vam par savjeta kako se riješiti ovih iskušenja.

Uglavnom ne vole miris crvenog luka i to možete iskoristiti stavljanjem kora crvenog luka na njihove ulaze odakle mislite da dolaze.

Uz ovo, ne vole ni miris crvenog luka, pa bi zato bilo jako dobro uzeti krpu i staviti malo crvenog luka i zatvoriti mjesta odakle dolaze. Ako nešto miriše na miris lavande, mentu i slično miševi to također ne vole, pa onda ove ekstrakte možete nakapati na vatu i smjestiti blizu ulaza u vašu kuću ili garažu.

Jeste li imali problema s tim štetnicima? Napišite nam svoja iskustva.