Zanimljivosti

AJOJ DEVOJKO DRAGA ŠTA TI PADE NA PAMET?! Hit snimak sa srpske svadbe: Djeveruša se popela na stol i počela da igra, A ONDA JE NASTAO HAOS (VIDEO)

“E jesam se proveo na svadbi” ili “Što je bila dobra muzika na svadbi” ili” Bio sam na jednoj bogatoj svadbi, sve u raskošu”,e ovo su česte rečenice i opisi poslije svadbenih slavlja.

A onda to dođe kao višnja na šlag za svadbeni par i za njihove roditelje koji su sve to pripremali i organizovali. A pripreme su itekako zahtjevne, mjesecima unaprijed se sve planira do detalja, koliko i koji gosti, pozivnice, hrana, muzika, ukrasi, stolnjaci i drugi detalji. A sve to i košta prilično pa se obično jedan duži period štedi kako bi se napravila “svadba kako treba”

Ali se zna desiti, da i pored silnog planiranja do u detalja svega,bude nekih događaja koji postanu onda glavna tema priče i ostavi u sjeni sve detalje svadbe, neki gosti se ,najčešće neplanirano , svojih postupaka nađu u centru pažnje, to nije rijetko ni na srpskim svadbama, koje su dobro poznate po dobrim veseljima.

Snimak sa jedne svadbe u Srbiji je dospio, gdje ako ne na na društvene mreže i postao pravi hit .

Djevojka je baš uživala na svadbi, pustila je da je baš ponese atmosfera na slavlju, muzika, piće i društvo.

I onda dođe pjesma bez koje ne ide ni jedna naša svadba , “Danas majko ženiš svoga sina”, pa je djevojka je u punom zanosu skočila na sto i počela se njihati u ritmu pjesme .

I dok je lupkala štiklama i vrtila tijelom u taktu pjesme, sto na kojem je stajala je popustio i ona je tresnula na pod. Istog momenta su sijevnuli mobiteli, pale su fortografije i snimci iz svih uglova ali se ona nije dala omesti, ustala je i nastavila igrati. Pa zato i jeste veselje.