Internetski portali ne prestaju objavljivati ​​crne teme i šokantne likvidacije. Nakon strašnog ub*stva 81-godišnje žene, sada je Balkan potresla možda još veća tragedija.

Članak počinje s aktivnostima ubice na google-u. Ubojica nekoliko dana prije toga, i više od užasnog zločina, pretraživao je jezive stvari: “kako kremirati tijelo” “najbolje mjesto za sahranu nekoga živog” i “možeš li oženiti svog šogora, ako ti je sestra mrtva muslimanka.” Čudna aktivnost, zar ne?

“Volim te” je posljednja stvar koju je Fahima, koja je imala samo 32 godine, rekla svom suprugu Ahmedu prije nego ju je brutalno ubio i pokopao u dvorištu njihove kuće u Perthu, u zapadnoj Australiji, kako bi bio sa njenom sestrom.

Ahmed Davud Sidat, 37, pogubio je prošle godine svoju suprugu usred noći, kada se najmanje očekuje da učini nešto takvo, kada svi apsolutno ne mogu ništa čuti. Udario ju je ključem za točkove dok je spavala i tako je onesvijestio. Jadna je žena u jednom trenutku došla svijesti, ali bila je preslaba da bi se branila od njega. Ahmed je počeo da je davi i guši, a posljednje su riječi bile: “Volim te.”

Izjavu ljubavi su psiholozi na sudu protumačili kao njenu nevjericu u hororu koji je trenutno u tim momentima preživljavala, bol zbog jako velike izdaje i posljednji pokušaj da se od njega odbrani, te da ga odvrati od toga da je ubije.

Izvor: Dobar Dan

Preporučujemo
Loading..