U današnjem tekstu pisat ćemo o jednoj pjevačici, o kojoj i nismo do sada baš puno pisali. Naime, svjetski poznata kantautorica Adele je tokom svoje uspješne karijere bila poznata po svojim izvenrednim glasovnim vještinama.

Međutim, u posljednjih nekoliko godina ona je odlučila promijeniti tu sliku, a mnogi se sada pitaju je li ona pretjerala. Šta se uopšte desilo sa ove žene koja je fascinirala mnoge, a na to pitanje mnogi danas nemaju adekvatan odgovor.

Konkretno, Adele je u zadnji par sedmica drastično smršala i primala je pozitivne kritike i komplimente širom svijeta, ali kako se čini, prema njenim posljednjim fotografijama koje su bile objavljene na društvenim medijima, ona je pretjerala. Danas ona liči na kost i kožu, a pretpostavljamo da je skinula preko 50 kilograma. Mediji navode da je izgubila negdje oko 20 kilograma, ali mi smo sigurni da je izgubila i puno više.

Adele Laurie Blue Adkins (Tottenham, 5. maj 1988.), poznatija svima kao Adele, engleska je poznata pjevačica, tekstopisac, glazbenik i multiinstrumentalistica koja je svojila čak deset nagrada Grammy, četiri Brit nagrade, četiri američke glazbene nagrade, Zlatni globus i Oscar, između ostalog.

Adele je potpisala za produkcijsku kuću XL Recordings nakon što je njena prijateljica 2006. godine, bez njenog znanja, objavila demo snimku na MySpaceu. Njezin debitantski album, koji je bio objavljen 2008. godine, “19” postigao je nevjerovatan komercijalni uspjeh i kritičari su ga odlično prihvatili.

Album je postigao rekord od četiri platinum nagrade, samo u Velikoj Britaniji i dvostruki platinum rekord u SAD-u. 2009. godine Adele je na dodjeli nagrada Grammy osvojila nagradu za najboljeg novog izvođača i uz to još i za najbolju žensku vokalnu izvedbu na toj prestižnoj dodjeli nagrada.

Preporučujemo