Novo

A pričao je da ga je njena bolest promenila! Nakon tri decenije braka Pejović supruzi priredio OVO, svi u čudu (FOTO)

U nastavku današnjeg članka dotaći ćemo se jedne zanimljive teme , a koja se tiče privatog života popularnog pevača Ace Pejovića . Naime , po završetku srednje škole on je upoznao Miljanu , a kako je ispričao koja je tada bila najlepša maturantkinja u Preplju . Naime , on je nakon deset dana od toga stao sa njom na ludi kamen , a i dalje ponosno tvr da je uprkos brojnim izazovima , kao i što imaju tri ćerke Magdalenu , Mariju i Ivu , a koje su morali da izvedu na pravi put , i dalje ludo zaljubljen u nju.

Dakle , njihov brak važi za jedan od najskladnijih na našoj domaćoj estradi , ali ipak nije uvek tako bilo. Kako jje muzičar ispričao jednom prilikom , mir je ušao u njihov dom kada su odlučili da se dele sve proodične obaveze . Naime , navodno je Aco zadužen da izdržava porodicu ,te donosi novac u kuću , dok Biljana sa njim raspolaže ,brine o deci , vaspitava ih , te vodi domaćinstvo . Pored svega toga uspela je i da diplomira , a što pevača čini posebno srećnim.

Po merilima mnogih njihov brak je idealan , a dodatnoa uzbudljivim čine ljubav prema putovanjima kojima su oboje skloni. Naime , ove godine odlazak na odmor je bio Acin poklon Biljani , a odveo ju je u Italiju što je njena želja bila dugo godina, te joj je pevač odlučio to sada da priušti. Supružnici već nekoliko nedelja uživaju u obilasku najlepših lokacija “velike čizme”, tamošnjih muzeja i spomenika kulture, pa i vinarija, dok im društvo u ovoj avanturi prave dragi prijatelji.