NAJPOPULARNIJI PAR U SRBIJI TRENUTNO – MILIJANA BOGDANOVIĆ, KOJA INAČE IMA SAMO 21 GODINU I NJEN MOMAK MILOJKO BOŽIĆ SA 74 GODINE, SU U POSLJEDNJE VRIJEME PRIVUKLI OGROMNU PAŽNJU JAVNOSTI, PREKO DRUŠTVENIH MREŽA.

ONI SU ZBOG TE SVOJE VELIKE POPULARNOSTI – OČEKIVANO, DOBILI PONUDU HEPI TELEVIZIJE DA UĐU U POZNATI RIJALITI “PAROVI”. UGOVOR KOJI SU SKLOPILI JE TEŽAK NEKOLIKO DESETINA HILJADA EURA I ONI SU TEŠKA SRCA PRISTALI DA SE DALJE EKSPONIRAJU NA TELEVIZIJI.

Skoro svako, kako u Srbiji tako i u regiji, osporava njihov odnos, zbog toga što je zaista ogromna razlika u godinama, ali kako vrijeme prolazi, čini se da Milliana doista voli starije muškarce. Njemu je Milijanin otac već uskratio pristup svojoj kćeri, jer su se teško borili protiv Milojka. Dobio je zabranu pristupa svojoj kćeri, dok je majka kao majka još uvijek za svoju kćer, te joj je u svakom trenutku dostupna.

Odmah po ulasku u Parove, Milliana je rekla: “Uvijek sam voljela starije muškarce, ne znam što je to čudno. Ja sam takva jednostavno, volim svog Milojka.”

Golupčići su nedavno ušli u ovaj popularni rialiti, ne samo zbog honorara, već i da pokažu javnosti da je njihova ljubav ispravna i iskrena.

Milijana je javnost uspjela još više izbaciti iz takta kada je pokazala da je u vilu donijela provokativno donje rublje i za sebe, ali i za svog Milojka. Svi portali i časopisi pišu o njima ovih dana, a završili su i na naslovnici “Alo-a”, koji je frapirao svoje čitatelje svojim sadržajem.

Njih dvoje poziraju isključivo za sve čitatelje u krevetu, a ako uzmete ovaj časopis, moći ćete pronaći još 18 vrućih slika u svim mogućim pozama. Sve u svemu, pred nama je zaista zanimljivo vrijeme koje će nam omogućiti da se nagledamo svega i svačega “parovima”. Kako će se taj neobični par ponašati unutra i kako se nositi s kontroverznim Erom Ojdanićem.

Preporučujemo
Loading..