Showbizz

A do jučer se kupala kabašom: Dragana Mirković ponovo ZGROZILA javnost: Vidite li šta je ČUDNO iza nje? Do kada se misli ovako BEZOBRAZNO BAHATITI I SMIJATI U LICE SIROTINJI!?

Dragana Mirković spada među rijetke pjevaljke sa prostora Balkana koja je stvorila svoju čitavu imperiju bez ikakvih drastičnih skandala, seks afera i sličnih stvari. Njena karijera proteže se na nekoliko decenija, i uvijek je bila popularna među mlađim i među starijim. 

S druge strane imamo naravno i one njene kolegice koje su svoje karijere gradile na suprotan način (Jelena Karleuša), te su poznatije po svojim skandalima, kritičnim izjavama i načinu odijevanja, nego po svojim pjesmama.

Dragana Mirković je kako znamo vlasnica DM televizije, a iako sada zbog koronavirusa nigdje ne nastupa, ona uživa u bogatstvu i raskoši. Sa svojim mužem TOnijem živi već godinama u Beču, u velelepnom dvorcu sa svoje dvoje odrasle djece. Ali, postoji jedna stvar koju svi Dragani zamjeraju, a to je svakako njen neukus kada je u pitanju oblačenje. Veoma često se znala pohvaliti javno nekim modnim detaljima, koje je platila i po više hiljada eura, a izgleda da bog sačuva.

Ali, kako ona sama kaže, kome se ne sviđa neka ne komentariše. Da li je u pravu? Isto tako, svi smo već naučili koliko ona voli da se bahati i da trlja to u lice svima nama koji nismo u tako dobroj finansijskoj situaciji. Nije za babu internet, davno su ljudi rekli. Kada su se počele koristiti društvene mreže, nju kao da je sunce obasjalo, jer je tako bila u mogućnosti da se više i bolje hvali onime što posjeduje.

Ona je iskoristila lijepo vrijeme i otišla na zasluženi odmor u Monte Karlo gdje se već nalazi 7 dana i konstantno golica maštu svojih obožavatelja.

Tako je sada pozirala u hotelu koji naravno ima 5 zvjezdica gdje odsjeda sa svojim mužem, te je tu sliku okačila na Instagram. Tom prilikom je pitala svoje fanove ima li neke sličnosti između dame na slici i nje. Čak i izgledaju dosta slično, i skoro su isto obučene, a Dragana je radi fazona zauzela istu pozu.