Dugo nismo pisali o apokalipsi, a zasigurno svi čitatelji vole vidjeti i čitati o ovome.

Znanstvena zajednica sigurna je da će suoervulkan eruptirati, a on se nalazi u Yellowstoneu, a njegova erupcija bit će u osmoj kategoriji, što dosad nije zabilježeno u ljudskoj historiji.

Uništio bi sve u vrlo velikom radijusu i bilo bi više nego poželjno da se ne nalazi u njegovoj blizini. Bukvalno bi ta erupcija uništila američki sjever, ali i do Juga preko oceana, ostavljajući i Brazil i Argentinu u velikoj nevolji. Situacija nije nimalo zanemariva jer je ono što se posljednjih mjeseci događa u Yellowstoneu alarmantno. Znanstvenici su odmahivali glavom i umom i traže rješenje koje bi spasilo cijelo čovječanstvo, barem za taj dio svijeta.

Tlo se uzdiže i kreće prema površini, s vrlo jakom zabrinutošću. Dug oko sedam stotina kilometara, komad stijene se otapao i bio je aktivniji prošle godine nego ikad prije. Po svemu sudeći, to bi moglo značiti da će uslijediti erupcija, koja će doslovno nadvladati sve pred vama.

I više nego poznati liječnik fizičara Mickey Jones nedavno je medijima rekao da se pod Yellowstoneom sadi vrlo veliko čudovište koje bi moglo doslovno uništiti cijelu Ameriku.

Moglo bi doći do erupcije vulkana, koji spada u osmu kategoriju, a dodao je da bi umjesto pedesetak predviđenih do sada moglo ostati oko trideset država. Seizmička aktivnost raste u cijelom svijetu, a Yellowstone također pokazuje vrlo neobično ponašanje, gdje je izrazito skeptičan. Prema njegovom mišljenju, nema previše prostora za zabrinutost jer se mogu unaprijed dati upozorenja za erupciju.

Izvor: Balkanlifetoday.info

Preporučujemo