Mnoštvo je savjeta i trikova koji nam mogu olakšati svakodnevne poslove, učiniti ih lakšim, bržim i zabavnijim. Zahvaljuljući internetu svakodnevno možemo pronaći nove genijalne trikove.

 

  1. Žuljalju vas cipele, a nemate flaster pri ruci. Kao odlična zamjena za flaster poslužiti će vam dnevni uložak. Jednostavno, isjecite parče dnevnog uloška i zalijepite ga na unutrašnjost cipele.

  1. Za osvježavajući i prijatan miris u kupatilu dodajte par kapi eteričnog ulja na unutrašnji dio rolne toalet-papira i vaše kupatilo mirisaće uvek svježe.

  1. Dodavanjem malo praška za veš u vreću za prašinu prilokom usisavanja vaša kuća/ stan če odisati svježinom.

  1. Imate problema sa uklanjanjem viška ljepila sa ambalaže? Dvofazno sredstvo za skidanje šminke sa lakoćom će ukloniti ostatke naljepnice i ljepila.

  1. Samo sa šakom začina u sudoperu vaša kuća će lijepo mirisati. Jednostavno stavite šaku začina koje svakodnevno koristite i prelijte sa toplom vodom. Jedna od najboljih opcija jeste da koristite cimet.

  1. Nestalo vam je tople vode a usred ste čišćenja kuće, uključite mašinu za veš na 90 stepeni i crijevo za odvod usmjerite u kadu.

Isprobajte i vi ove neobičbe trikove i uvjerite se i sam koliko su jednostavni i efikasni.

Preporučujemo