Krenimo malo s dozom mistike i crne magije koja nas uvijek zaintrigira.

“To je ono što je druga osoba učinila vašem ocu, njegovom najbližem rođaku”, priča Tamara o svom iskustvu s crnom magijom. Tamara Obrenović, koja ima 42 godine i dolazi iz Novog Sada, podijelila je na internetu svoje iskustvo s crnom magijom, nakon čega su se mnogi uplašili.

“Bojan i ja smo se vjenčali 1998. godine i otada pokušavamo dobiti dijete. Nije uspjelo, uprkos svim analizama koje su pokazale da je sve u redu” – započinje svoju priču drhtavim drhtavim glasom.

Otišli su u svaku kliniku, nije bilo travara kojima se nisu obraćali za pomoć, isprobali su alternativnu i službenu medicinu, ali bez obzira na sve, još uvijek nisu uspjeli.

“Većinu vremena bila sam umorna, ali obuzela me želja za potomstvom i odlučila sam posjetiti čarobnjaka više od 15 godina kasnije. Mislila sam da nemam šta izgubiti” – objašnjava.

“Otišla sam supruzi svojih djedova za koju sam čula da je znala raditi s tim stvarima i da je ona dobra. Primila nas je na dogovoren datum i započela razgovor čim smo stigli” – prepričavajući neke detalje iz života koje nije mogla slučajno pogoditi, ostavljajući nas u šoku sa svakom sljedećom rečenicom Tamarine priče, povremeno zastajući, dodajući da je žena u jednom trenutku blijeda.

“Pogledala me kao da smo sami u nekoj sobi i rekla da me bliska osoba psovala i na grobu moga djeda “- da nikad neću moći imati svoje potomstvo. Pokušala sam vrisnuti, ali nije bilo glasa, samo me je nešto pritiskalo” – progovorila je Tamara plačući dok se sjećala.

“Da li je to razlog zašto nismo mogli imati nikada djecu?”

Izvor: Lokovesti

Preporučujemo
Loading..