Novo

4 NAJVEĆE GREŠKE PRI KUPOVINI STANA: Skoro svi ih pravimo, a mogu da nas KOŠTAJU: Izbegnite ih i uštedećete novac!

Kako ste i sami po naslovu mogli da zaključite u nastavku današnjeg članka pišemo o jednoj od jako bitnih tema za sve nas u životu, a to je kupovina neke nekretnine, i rješavanje stambenog pitanja. Kada je u pitanju kupovina stana ili kuće, pretežno se kaže da je to jedna od najbitnih životnih odluka, ali kada do toga dođe mnogi prave greške, zbog kojih se kasnije mnogo kaju.

Upravo o tim greškama ćemo mi da pišemo u nastavku, i način na koji ih možete izbjeći, te uložiti svoj novac pametno, i da na kraju budete zadovoljni u svim segmentima. Dakle, kupovina stana može da bude jako stresna, jer donose se neke nove odluke u životu koje su jako bitne, još ukoliko se za to ne spremite unaprijed, ili nešto ne krene onako kako ste vi mislili, onda je to veliki problem. Tako stručnjaci savjetuju da prije nego što krenete u kupovinu i traženje stana, da bi trebalo prvo da posjetite razne sajtove koji su namjenjeni za nekretnine.

Zatim bi vi na papir trebali da stavite sve karakteristike stana koje bi vama najviše odgovarale i ono što je najbitnije koji se uklapa u budžet sa kojim vi raspolažete. Početne greške koji novi vlasnici stanova prave uglavnom se odnose na nepotrebne dimenzije, a one i te kako diktiraju visinu cijene, a neke od najčešćih grešaka su sljedeće: naime, ne biste trebali toliko pažnje da obraćate na to koliko stan ima soba, jer svi se pretežno fokusiraju na to, ne gledajući koja je kvadratura stana. Ostatak teksta pročitajte ovde.