U bazenu i kraj njega, koliko sam na prvi pogled mogla procijeniti, bilo je 20ak djevojaka.

Dok sam bila pored njaga u bazenu, na prvi pogled mogla sam da vidim da oko nas ima 20-ak djevojaka.Koju god da sam vidjela svaka je bila ljepša od ljepše, nije se znalo koja ima više ljepote na sebi, dok je svaka od njih na sebi imala mnoštvo nakita, koji ih je dodatno kraio, ali kako god sam mogla da procjenim niti i jedna od njih nije toliko vrijedna da boravi u ovim prostorijama.

U nastavku vam donosimo jednu veoma potresnu priču za djevojku koja je iz Beograda, tako da se spremite na ovaj dio životne priče, kroz sve šta je ona morala da prolazi, sve te četiri godine u Dubaiju, gdje je bila okružena haremom žena.

Već neko vrijeme je prošlo a ja bih svaki dan provodila svoje tmurne i dosadne dane u zatvorenim prostorijama, gdje sam svakim danom maštala kako da se vratim u svoj Beograd, jer mi fali sve tamo. U noćnim satima sam obilazila po velikim parkovima, gdje mi je moj stražar jedne večeri sapštio kako idemo u šetnju, i d se sve spremimo, kako ćemo te večeri ostati duže nego inače.

Dolazim po vas za pola sata budite spremne.

Zajdno smo kreule dužinom jednog hodnika, gdje smo pored njega naišli na manje stepinice i jedva velika vrata koja se sama otvaraju i zatvaraju, gdje su sse ona naravno odma otvorila tu smo ugledale jedan veliki do bazena, nastavile smo da hodamo, gdje sam odjedom osjetila jednu hladnoću, pa sam se sva naježila, bilo mi je žao da se vratim u sobu jer sam znala šta me čeka tamo.
odma po ulasku u svoju sobu, ušao je moj szražar zamnom pa mi je rekao kako trebam da budem večeras spremna poslije večere, jer ću da idem kod gospodara u njegove odaje, da doleze po mene odma nakon večere.