Zanimljivosti

4 godine priželjkivala bebu: Kada je konačno zatrudnela, SVEKRVA joj je u trenutku upropastila život

Odnosi između snahe i svekrve su veoma često tema za sebe,neka neslaganja, svađe i razmirice koje svakako utiču na živote svih u toj porodici.

Često se ta netrpeljivost odrazi i na sam brak ,dođe do zatezanja odnosa među supružnicima ili još i prema drugim članovima porodice.

Morgan Li je na TikToku , objavila svoju priču o događaju za koji kaže da joj je svekrva potpuno upropastila.

Morgan Li je ispričala svoju priču, o 4 godine maštanja da ostane u drugom stanju i da rodi sebi bebu, o svim neuspjesima a ond kada je konačno uspjelo i kada joj je ginekolog potvrdio trudnoću i dao prvu sliku sa ultrazvuka ,njenoj sreći nije bilo kraja. prva osoba na koju je naišla nakon što je dobila tu vijest je bila njena svekrva za koju Morgan kaže “da živi od tračeva i tuđe nesreće”, pa joj je u potpunom naletu sreće Morgan rekla da je trudna . Svekrva je bila najprije u šoku a onda je zatražila da joj pošalje sliku sa ultrazvuka.

“Mislila sam da mi ne vjeruje da sam trudna, pa sam joj ponosno poslala sliku ultrazvuka preko mobitela. A do tada nisam ni svojim roditeljima javila jer sam razmišljala kako da to najbolje odradim jer baš i nisu bili oduševljeni mojim brakom i još nekim mojim odlukama”, ispričala je Morgan.

Kratko nakon što je mobitelom poslala svekrvi sliku sa ultrazvuka, začula je na telefonu notifikaciju sa Fejsbuka.

“Nevjerovatno, žena me je označila za svoj post koji se ticao – moje trudnoće. Objavila je na svom profilu sliku sa ultrazvuka i ponosno napisala da će postati baka. Kako sam bila bijesna, da je bila negdje blizu udarila bih je sigurno. Ona je jednostavno najsrećniju vijest u mom životu objavila kao svoju i naravno da su na post odmah reagovali i neki članovi porodice koji su to odmah prenijeli mojim roditeljima i eto krize. Umesto da su saznali od mene, saznali su od moje svekrve ”, ispričala je Morgan.

Na njen post pregledalo je preko 130 000 ljudi na TikToku a mnogi su i komentarisali i osuđivali svekrvu

“Razumijem kako ti je,ti si trebala objavitui tu vijest”
“Uh šta bih joj ja uradila na tvom mjestu”, “Ovo mi je sad trauma , jer imam sličnu svekrvu”, samo su neki od komentara.