Novo

4.5 MILIONA ULOŽILA U NEKRETNINE: Imovina Nede Ukraden će vas ostaviti bez teksta: Samo OVAJ pevač ima više od nje!

U nastavku današnjeg članka ćemo da se bavimo sa novostima koje nam dolaze sa naše domaće estradne scene, a kako ste i sami zaključili naša današnja tema će da bude pjevačica koja pripada onoj staroj gardi, prema mišljenju mnogih neponovljivoj, a radi se o pjevačici Nedi Ukraden. Već nekliko decenija ona je prisutna na javnoj sceni, snimila je brojne albume i na desetine hitova koji se pjevaju i dan danas.

Iako je odavno zagazila sedmu deceniju, Neda izgleda fenomenalno, a i sama je priznala u nekoliko navrata da ona mnogo vodi računa o svom fizičkom izgledu, ali da naravno ima dosta i do genetike. S obzirom na to koliko se ona nalazi na estradnoj scenim Neda je uspjela da zaradi mnogo novca, i da se materijalno ali i stambeno obezbijedi, a upravo o tome mi ćemo da pišemo u nastavku. Pjevačica je prije nekoliko godina kupila stan u Zagrebu, a radi se o novoj gradnji i stanu od 75 kvadrata, a pored toga, kupila je i dvije garaže u istoj toj zgradi od po 18 kvadrata.

Već od ranije ona posjeduje i dva stana u naselju Golf na Banovom brdu, čija je površina oko 200 kvadrata, a kako saznajemo, prema tržišnim cijenama, vrijednost ovih nekretnina je oko 300.000 eura, i to nije sve, jer je ona prije dvije godine kupila i elitni stan u naselju Beograd na vodi, ali taj stan se vodi na ime njene kćerke Jelene Bilbije, kako su mediji pisali on je plaćen oko 400.000 evra. Također ona ima i vilu od 150 kvadrata koja se nalazi u Lepetanima, u Boki Kotorskog, a prema procjenama ona vrijedi oko milio i po eura, a svojevremeno Neda je za pomenutu vilu rekla sljedeće: “Vila ima tri sprata, a svaki po sto kvadrata. Sagradila sam ove apartmane uz pomoć kuma moje ćerke Jelene Velibora Jokića, koji je investitor. Na kraju sam se izborila za svoje zemljište i uložila u njega”, rekla je ona. Ostatak teksta pročitajte ovde.