Sezona Blizanaca traje do 21. juna, i iako će neki znakovi zodijaka uživati ​​u zabavi i raznim avanturama, ovo razdoblje će donijeti više energije drugima.

Tokom tog razdoblja možda će vam biti teže usredotočiti se na stvari koje su važne za vašu budućnost. Mnogi će svijet vidjeti kroz ružičaste naočale, što može uzrokovati probleme.

Lav

Image result for leo horoscope

U sezoni Blizanaca, lav će biti još slabiji i ranjiviji. Mnogi će se htjeti zatvoriti u svoja četiri zida i izolirati od svijeta. Razlog je u tome što ćete u tom razdoblju imati dobru predodžbu o svom životu, i to sami. Usamljenost i razmišljanje sada su nužni za vašu dušu. Osjećat ćete se intuitivno i povezani s unutarnjim glasom. Ali ako ste okruženi ljudima, osjećat ćete se ranjivima jer se ne možete posvetiti sebi. Uzmite nekoliko slobodnih dana i otkrijte za sebe sve što vas muči. Tek tada se možete vratiti u stvarnost.

Škorpion

Related image

U ovom periodu, Sunce će se nalaziti u vašoj osmoj kući smrti i rođenja i tokom tog razdoblja ne pretvarajte se da je sve u redu. Ovo razdoblje će vam pomoći da se suočite sa svojim strahovima i osjećajima nesigurnosti. Umjesto ignoriranja stresa, pokušajte saznati što uzrokuje neugodne emocije, a zatim riješiti problem. To će vas razdoblje naučiti kako se nositi s negativizmom i postat ćete jača osoba. Promjene su uvijek teške, ali ne zaboravite da će vam donijeti dobro na duge staze.

Ribe

Related image

U tom razdoblju Sunce bi trebalo biti u vašem četvrtom domu porodice i doma. Osjećat ćete da vam nedostaje sigurnost i iskrena ljubav pa tokom tog razdoblja  ćete biti mnogo osjetljiviji nego inače i bit ćete uzrujani samoćom. Pokušajte negativne osjećaje zamijeniti ljubavlju. Okupite prijatelje koje niste vidjeli prije, provedite vrijeme sa svojim roditeljima, dajte poklon voljenima i učinite nešto lijepo za druge. Možda će ovo razdoblje biti teško iz nekog razloga – podsjetiti će vas da je cijela ljepota u životu skrivena u jednoj stvari, a to je ljubav.

Izvor: Noizz.rs

Preporučujemo