Novo

15 kilograma više i duga brada: Ovako danas izgleda Milan Stanković, pogledajte fotografiju iz MANASTIRA

Od trenutka kada je kročio na javnu scenu , Milan Stnković je neko ko je plenio lepotom i harizmom , te neko za kim su žene prosto ludele . Naime , on je svakako bio i česta tema medija zbog svojih glasovnih sposobnosti koje su mu neosporne , a svakako i svojim imidžom koji je tada bio poseban . Naime , tada je bio izgrađen , upečatljiv ,t e je nosio plavu kosu , šiške začešljane na stranu , a sve na sceni je vodilo ka tome da ga prozovu Srpskim Justinom Bieberom .

Naime , jako brzo mu je stigla i popularnost , a o kkakvoj su u tom periodu neke ličnosti mogle samo da maštaju.Kada je reč o javnoj sceni , kako bi ste ostali na istoj , potrebno je da godinama idete u skladu sa trendovima , dok je Milan ostao odan dobrom starom imidžu ,a uske farmerke , dizajnerske patike , duksevi sa kapuljačom su smao nešto štio je moglo da se nađe u njegovom ormaru. Međutim , mnogi bi rekli da je razlog što je se nedavno povukao sa javne scene taj što je jako mlad i kročio na istuu , pa je se počelo da priča da je odlučio da se zamonaši .

Kako saznajjemo , Milan je se približio verii , korigovao svoje ponašanje , kao i stil i odevanje , te da je njegov život danas totalno drugačiji pokazuje i fotografija koja je se nedavno pojavila na društvenim mrežama. Dakle , puštena crna kosa zavezana u rep , brkovi , brada , sada su u foksuu nekadašnjeg pevača , a višak kilograma jasno je vidlji. Vaša mišljenja ? Ostavite u koemntar.