U nastavku današnjeg članka donosimo vam jedan jako zanimljiv stori, koji se nedavno desio u Americi.

Parti je bio totalni neuspjeh zbog samo jedne scene iz bazena. U tom bazenu bilo je 16 djevojčica u kojima su bile na jednoj zabavi, a sve su djevojke bile u dobi od 14 do 16 godina. Ta je zabava bila dobro planirana, ali nije se dobro završilo po neke od djevojaka koje su se tu zadesile te noći. Ta lijepo isplanirana zabava pretvorila se u jednu veliku tragediju. Dogodila se jedna nepromišljena stvar koja se dugo neće zaboraviti.
Riječ je o momku od 15 godina koji se toliko napio, da je ejakulirao u bazenu, a zatim su neke djevojke ušle u taj bazen da se kupaju u njemu.

Dečko sa Floride Tommy Kulter oplodio je te djevojke i ostavio ih u drugom stanju iako su sve djevojke bile netaknute. Nespretni tip i dalje negira i kaže da nije njegova krivica. Na toj zabavi niko nije imao pojma, ali zato oni iz bazena imaju te tvrdnje.

Kaže da je sve bila laž i da uopće nije ejakulirao u bazen. Kaže da je nevin i spreman proći liječnički pregled kako bi dokazao da nije njegova krivnja. Zbog ove situacije postao je prilično poznat kad su mu ljudi prilazili i čestitali. Pokušavao je objasniti da još uvijek nema nikakve veze s onim što se dogodilo. Razlog njegove nespretne ejakulacije nije želio otkriti.

Šta vi mislite, da li je ovo moguće da se desi?

Preporučujemo
Loading..