Muškarci jednostavno uživaju u društvu tih djevojaka, a radi se o sljedećim djevojkama.

-djevojka s kojom mogu razgovarati; Po ovome mislimo na dame s kojima muškarci mogu normalno razgovarati, slobodno otkriti šta im je na duši, na muškarce koji takve djevojke gledaju kao prijateljicu, što je izuzetno važno u bilo kojem ljubavnom odnosu.

– opuštene djevojke; to ne znači one lagane, već opuštenije dame koje su zadovoljne sobom, a ne nepristojne ili arogantne.

– misteriozne i intrigantne djevojke, svaki muškarac voli kad postoji nešto o djevojci zbog čega je želi više upoznati, ne sviđa im se što im se servira na tanjiru, tako da ne biste trebali otkrivati ​​previše o sebi, već neka otkrije sam što hoće.

– djevojke s dobrim smislom za humor; muškarci su ludi za djevojkama koje mogu da se šale ili za one djevojke koje ih nasmiju.

– iskrene djevojke; a muškarci vole poštene djevojke baš kao što dame vole poštene muškarce, ovo je za njih vrlo važno, jer samo jedna laž može biti dovoljna da otjera muškarca.

– djevojke koje će jasno reći što ih muči, morate imati vlastiti stav, pa odmah recite ako vas muči.

-kulturne dame; niko ne želi onoga koji psuje, pije i ne zna kako se ponašati. Budite dama.

– djevojke koje nemaju problema biti u društvu muškaraca bez šminke; muškarci jako vole dame koje su pune samopouzdanja i koje se bez problema pojavljuju pred njima bez šminke ili u trenerkama. Previše odijevanja i šminke zapravo može stvoriti kontraefekt.

– djevojke pune ljubavi

– Inteligentne djevojke.

Izvor: Lokovesti.com

Preporučujemo
Loading..